Geef laboratoriumapparatuur een naam

http://nl.healthymode.eu/fast-burn-extreme-de-beste-vetverbrander-op-de-markt/

Ik bezoek mijn geliefde vaak in actie. Ze is werkzaam bij de faculteit scheikunde aan de universiteit van Gdańsk, waar ze studenten lesgeeft, ze werkt ook in het laboratorium. Soms vertelt hij me over de apparatuur waarop hij presteert - ook al besta ik niet om alles te kunnen begrijpen, in de meest strikte staat denk ik niet dat ze natuurlijk de richting van haar professionele werk heeft gekozen.

Laboratoriumapparatuur is een zeer uitgebreid en goed probleem. Als ik een paar woorden over de uitrusting van het moderne chemische laboratorium schrijf, ben ik er zeker van dat ik zal leven voor een persoon die zich totaal niet bewust is van de chemie.Het chemielaboratorium van vandaag lijkt misschien niet op de illustraties in de boeken die ik heb van primaire primaire groepen. Laboratoriummicroscopen, die zich gewoonlijk onthullen aan de basisuitrusting van elk laboratorium, zijn bijvoorbeeld helemaal afwezig. De meest voorkomende apparatuur is - hoe anders zou het zijn - een computer. er zijn ook koelkasten, installaties voor kamerventilatie, gootstenen, verschillende containers en verschillende machines, die voor de belangrijke fase van de ooglegen niet in de vorm kunnen zien waar ze voor worden gebruikt - samplers, vloeistof- en gasmassaspectrometers, en verschillende machines die de samenstelling analyseren chemische stof, waarvan ik de namen niet wist te onthouden.Uiteraard zijn er nog steeds laboratoriummicroscopen van toepassing op de school, wat nog belangrijker is om altijd naar de universiteit van de geneeskunde of de afdeling biologie te komen, die bovendien, wanneer mijn vriendin klaar is met zijn werk, we kunnen bezoeken. Onder andere om de laboratoriumapparatuur te bewonderen die door biologen wordt gebruikt. Ik moet toegeven dat het er veel spectaculairder uitziet dan chemicaliën - om een set voor een sci-fi film te maken, zou ik die afdeling waarschijnlijk vragen om wat apparatuur te huren. Het departement Biologie is ook goed met exemplaren van exotische planten die daar zijn gekweekt, een enorm aquarium en een formarium, waar je urenlang het gedrag van mieren kunt volgen.