Verzorgen van beschadigd haar

Mijn neef heeft heel veel haar nodig, je kunt haar uren strelen en zelfs maken. Ze is zo in beslag genomen dat ze wil dat alles er prachtig uitziet, dat ze vijf keer een vlecht kan maken, elke keer weer haarbogen opdoen of ze samenknijpt. Hij houdt het meest van schoolwerk en realiseert zich aan hen. Haar recente creatie, Queen Joker, was ook vermakelijk en vereiste veel haar en kleding. Bij contact wrong mijn moeder ongeveer een dozijn vlechten met linten eraan vast. Toen zei deze prachtige elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Ik zal op plaatsen mooier zijn ... het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en sturen. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke koningin. En toen gasten met aristocraten daarom snel van gedachten veranderden. Niet inbegrepen dat ongeveer twee uur zijn verstreken sinds het begin van de show. Onverwacht ... volledig de ideeën veranderd, en in haar toespraak ging het min of meer als "nieeee, ik wil het gewoon niet, ik herinner niets aan de koningin, wat erg gunstig voor haar is". Ze eiste een nieuw kapsel, arrangeerde haar in de vorm van een gevulde coca. Omdat, zoals het eerder is gecreëerd, we al hebben geoefend in het combineren van haar haar, deze laatste keer gingen we bijzonder snel. Haar moeder, aan de ene kant, was ik ook van de rest in een paar minuten.

Ik raad bubu-store haarclips aan